Na, hát ez a legdurvább. De most komolyan. Képzeljétek, Japánban ha kedve szottyan az embernek egy kis hancúrozásra, nem kell agyonszerveznie magát. Úton-útfélen hirdetik magukat a love hotelek.

Bemegy a párocska, egy ablakon jattolnak, még csak azt se tudja a személyzet ki jött be szobát kivenni. Persze, ha van személyzet. Mert általában nincs.  Automatákban kell fizetni.  Gombnyomással kell kiválasztani a szobát. Aztán mindenki megkapja a maga kis kulcsát. És irány a szoba! Ott mindenféle szexuális célszerszámokat lehet kapni meg persze óvszert. Természetesen automatából. No name, no face. Aztán jöhet a hacacáré!

Ezt is mindenféle kreatívabbnál kreatívabb ötletekkel dobhatja fel a felizgult párocska. Hogy mivel? Láncokkal, ketreces ággyal, akváriummal, könyvtárnak, börtönnek álcázott dizájnnal. Sőt, van szado-mazo Hello Kittys babaszoba is. Ahány pár, annyi szokás. De nehogy azt higgyétek, hogy csak alkalmi szeretők járnak ide. Nem, nem, egyáltalán nem.  Házaspárok is járnak Love hotelba. Hogy miért? Hát azért, hogy felpezsdítsék  egy kicsit a szexuális életüket.