Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Kéz a kézben, avagy kesztyű szerelmeseknek

Ha beköszönt a zimankó, a japán szerelmesek akkor is kéz a kézben sétálhatnak. Ezt onnan tudom, hogy láttam. Őszintén nagyon meghatott a Forever hand in hand collection. Minden párban három darab van, két normál és egy közös, amelyben kéz a kézben lehet andalogni. 
Örökké kéz a kézben, igen, én is szívesen viselném már a Forever handet. 
0 Tovább

Szadomazó Hello Kitty

Na, hát ez a legdurvább. De most komolyan. Képzeljétek, Japánban ha kedve szottyan az embernek egy kis hancúrozásra, nem kell agyonszerveznie magát. Úton-útfélen hirdetik magukat a love hotelek.

Bemegy a párocska, egy ablakon jattolnak, még csak azt se tudja a személyzet ki jött be szobát kivenni. Persze, ha van személyzet. Mert általában nincs.  Automatákban kell fizetni.  Gombnyomással kell kiválasztani a szobát. Aztán mindenki megkapja a maga kis kulcsát. És irány a szoba! Ott mindenféle szexuális célszerszámokat lehet kapni meg persze óvszert. Természetesen automatából. No name, no face. Aztán jöhet a hacacáré!

Ezt is mindenféle kreatívabbnál kreatívabb ötletekkel dobhatja fel a felizgult párocska. Hogy mivel? Láncokkal, ketreces ággyal, akváriummal, könyvtárnak, börtönnek álcázott dizájnnal. Sőt, van szado-mazo Hello Kittys babaszoba is. Ahány pár, annyi szokás. De nehogy azt higgyétek, hogy csak alkalmi szeretők járnak ide. Nem, nem, egyáltalán nem.  Házaspárok is járnak Love hotelba. Hogy miért? Hát azért, hogy felpezsdítsék  egy kicsit a szexuális életüket. 

0 Tovább

Rózsaszín Bőrönd Expedíció

blogavatar

Olivia vagyok, 29 éves. Sohasem vágytam kényelmes turistautakra. Azt akartam látni, hogyan élnek, szeretnek, sírnak az emberek a világ más tájain. Most például Japánból jövök. Mindent megosztok veletek.

Legfrissebb bejegyzések

Utolsó kommentek